Αρχική Σελίδα Νέα

2019 Χαρούμενα Χριστούγεννα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μαγνητικός μετασχηματιστής Ethernet για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μαγνητικός μετασχηματιστής Ethernet για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι πολύ ευτυχής να εργαστώ με τους για δύο έτη, άριστο προϊόν, άριστη ομάδα, το ποσοστό αποτυχίας προϊόντων είναι πολύ χαμηλή, ακριβής παράδοση, που κερδίζει μας μεγάλο μέρος του κόστους μεταπώλησης, ήλπισε δύο επιχειρήσεις ότι μας θα είναι σε θέση αργότερα να συνεχίσουν να συνεργάζονται.

—— Ο κ. William K. Chui

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία! πραγματικά ενισχυμένος μας πολύς, το δείγμα είναι τέλειος!

—— Μωάμεθ Ahmed

Αυτό είναι την πρώτη φορά εργαστήκαμε μαζί, αλλά σκέφτομαι το προϊόν σας είναι πολύ καλό, ελπίζω να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας σύντομα!

—— Ο κ. Kalva Krishna

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

2019 Χαρούμενα Χριστούγεννα

2019 Χαρούμενα Χριστούγεννα

Η ημέρα Χριστουγέννων που 25 Δεκεμβρίου γιορτάζει τη γέννηση του Ιησούς Χριστού, ο ιδρυτής της χριστιανικής θρησκείας, είναι οι μεγαλύτερες και καλύτερος-αγαπημένες διακοπή στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με τη Βίβλο, το ιερό βιβλίο των Χριστιανών, ο Θεός αποφάσισε να επιτρέψει στο μόνο γιο του, Ιησούς Χριστός, να γεννηθεί σε μια ανθρώπινη μητέρα και να ζήσει στη γη έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να καταλάβουν το Θεό καλύτερα και να μάθουν να αγαπούν το Θεό και ο ένας τον άλλον περισσότερο. Τιμές «Χριστουγέννων» - σημαίνοντας «τον εορτασμό Χριστού» - ο χρόνος όταν ο Ιησούς γεννήθηκε σε μια νέα εβραϊκή γυναίκα Mary.

Η Mary ήταν δεσμευμένη για να παντρευτεί με το Joseph, ένας ξυλουργός, αλλά προτού να ενωθούν, βρέθηκε για να είναι με το παιδί. Επειδή ο Joseph, ο σύζυγός της, ήταν δίκαιο άτομο και δεν θέλησε να την εκθέσει στη δημόσια ντροπή, είσχε κατά νου για να την χωρίσει ήσυχα. Αλλά αφότου είχε εξετάσει αυτό, ένας άγγελος του Λόρδου εμφανίστηκε σε τον σε ένα όνειρο και εν λόγω, «να μην είστε φοβισμένος να πάρει το σπίτι της Mary ως σύζυγό σας, επειδή τι συλλαμβάνεται σε την είναι από το ιερό πνεύμα. Θα γεννήσει σε έναν γιο, και πρόκειται να του δώσετε το όνομα Ιησούς, επειδή θα σώσει τους ανθρώπους του από τις αμαρτίες τους.»

Αν και η ακριβής ημερομηνία της γέννησης του Ιησού σχεδόν πριν από 2,000 χρόνια δεν είναι γνωστή, το ημερολόγιο κατά την υποτιθέμενη ημερομηνία διαιρεί όλο το χρόνο σε Π.Χ. (ενώπιον Χριστού) και Μ.Χ. (μια λατινική φράση, Anno Domini, «στο έτος Λόρδου μας. ») Για τα πρώτα 300 έτη, γενέθλια του Ιησού γιορτάστηκε κατά τις διαφορετικές ημερομηνίες. Τέλος, στο έτος 354, στις 25 Δεκεμβρίου ηγετών εκκλησιών chhose ως γενέθλιά του.

 

Μάιο τα Χριστούγεννά σας γεμίζουν με την ειδικές στιγμή, τη ζεστασιά, την ειρήνη και την ευτυχία, η χαρά των καλυμμένων αυτών πλησίον, και ευμένος σας όλες τις χαρές των Χριστουγέννων και ένα έτος ευτυχίας.

 

 

Χρόνος μπαρ : 2018-12-11 14:17:24 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
DONGGUAN ZHONGKANG ELECTRONICS CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Amy

Τηλ.:: 86-188-9857-0481

Φαξ: 86-769-8798-6687

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)