Αρχική Σελίδα Νέα

2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μαγνητικός μετασχηματιστής Ethernet για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μαγνητικός μετασχηματιστής Ethernet για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι πολύ ευτυχής να εργαστώ με τους για δύο έτη, άριστο προϊόν, άριστη ομάδα, το ποσοστό αποτυχίας προϊόντων είναι πολύ χαμηλή, ακριβής παράδοση, που κερδίζει μας μεγάλο μέρος του κόστους μεταπώλησης, ήλπισε δύο επιχειρήσεις ότι μας θα είναι σε θέση αργότερα να συνεχίσουν να συνεργάζονται.

—— Ο κ. William K. Chui

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία! πραγματικά ενισχυμένος μας πολύς, το δείγμα είναι τέλειος!

—— Μωάμεθ Ahmed

Αυτό είναι την πρώτη φορά εργαστήκαμε μαζί, αλλά σκέφτομαι το προϊόν σας είναι πολύ καλό, ελπίζω να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας σύντομα!

—— Ο κ. Kalva Krishna

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang
2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang

Η ηλεκτρονική Co. τεχνολογίας Zhongkang Dongguan, ΕΠΕ κράτησε ένα τρυπάνι θερινής πυρκαγιάς του 2019! Αυτή η άσκηση αύξησε τις βόμβες καπνού έναντι του περασμένου χρόνου, που καθιστά τις ασκήσεις ρεαλιστικότερες. Όλοι οι εκκενωθε'ντες υπάλληλοι αντιμετωπίστηκαν σοβαρά και ορντινάντσα, και η εκκένωση ολοκληρώθηκε σε μόνο δύο λεπτά.


Επί του τόπου συλλογής, Colman παρέδωσε μια ομιλία με μια ισχυρή καρδιά. Το τρυπάνι πυρκαγιάς ήταν να ενισχυθεί η ασφάλεια των ανθρώπων και οι δραστηριότητες πρόληψης πυρκαγιάς, έτσι ώστε η καθεμία να μπορεί περαιτέρω να καταλάβει τη διαδικασία την πυρκαγιά και να βελτιώσει το συντονισμό και τη δυνατότητα συντονισμού όσον αφορά στις έκτακτες ανάγκες. Διευκρινίστε τη σημασία των τρυπανιών πυρκαγιάς στους υπαλλήλους οι ίδιοι, ενισχύστε την αμοιβαία συνειδητοποίησή τους διάσωσης και μόνος-διάσωσης στην πυρκαγιά, και διευκρινίστε τα καθήκοντα του προσωπικού πρόληψης πυρκαγιάς και προσφερθείτε εθελοντικά τους πυροσβέστες στην πυρκαγιά, απεικονίζοντας πλήρως την ανθρωπιστική προσοχή της επιχείρησης, επί του τόπου άσκησης. Πραγματοποίησε επίσης τις πρακτικές ασκήσεις για τη χρήση του εξοπλισμού πυρόσβεσης και των ασκήσεων πυρόσβεσης. Θεωρείται μια εκτεταμένη δραστηριότητα για τους υπαλλήλους. Στο μέλλον η ζωή και η εργασία, ασφάλεια θα τεθούν κατά πρώτο λόγο, και η συνειδητοποίηση ασφάλειας θα βελτιωθεί πλήρως για να εξασφαλίσει την ασφάλεια σας και των ανθρώπων γύρω από σας!

 

Διαδικασία προσβολής του πυρός


1. Το μέρος πυρκαγιάς φυσιέται από το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης για να πραγματοποιήσει το συναγερμό ελέγχων. Η βόμβα καπνού Lingding εκπέμπει τον καπνό. Αφότου λαμβάνει το κεντρικό προσωπικό ελέγχου το συναγερμό, ο ανώτερος υπάλληλος σχέσεων πελατών κεντρικών γραφείων και το προσωπικό τμημάτων εφαρμοσμένης μηχανικής ειδοποιούνται για να φέρουν walkie-talkie, το φακό, το τηλέφωνο πυρκαγιάς, το κιβώτιο έκτακτης ανάγκης πυρκαγιάς, τους πυροσβεστήρες, κ.λπ. που οργανώνονται στο σημείο συναγερμών. Μετά από να επιβεβαιώσει την πυρκαγιά, χρησιμοποιήστε αμέσως walkie-talkie για να ενημερώσετε το θάλαμο ελέγχου πυρκαγιάς και να πραγματοποιήσετε την αρχική πυρκαγιά.

2. Μετά από να λάβει το συναγερμό επιβεβαίωσης πυρκαγιάς, το προσωπικό κεντρικής εισόδου ελέγχου πυρκαγιάς θα δηλώσει αμέσως το γενικό σταθμό σύμφωνα με τη διαδικασία συναγερμών. Ο γενικός σταθμός θα ενημερώσει τα τμήματα και τους ηγέτες για να οργανώσει την εργασία διάσωσης σύμφωνα με τη διαδικασία ανακοίνωσης.

Τρίτον, το πυροσβυστικό πρόγραμμα

1. Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης: Το προσωπικό εισόδου, χρησιμοποιεί walkie-talkie για να ειδοποιήσει τις φρουρές στο καθήκον, και να υποβάλει έκθεση στο διευθυντή ασφάλειας. Το προσωπικό -καθήκοντος χρησιμοποίησε walkie-talkie για να ενημερώσει τους ανώτερους υπαλλήλους για τη θέση που προετοιμάζεται για την εκκένωση και που μπαίνει στο άγρυπνο κράτος. Οι εθελοντικοί πυροσβέστες που ορμηκαν αμέσως στον τόπο διαδραματιζόμενων γεγονότων της πυρκαγιάς από την έξοδο πυρκαγιάς, σύνδεσαν αμέσως τη ζώνη νερού, και μετά από την ισχυρή non-fire παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αμέσως χρήση το νερό στομίων υδροληψίας πυρκαγιάς που σώζει.

2. Τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής: Όταν ο ανώτερος υπάλληλος καθήκοντος λαμβάνει το συναγερμό, δηλώστε αμέσως το σπίτι αντλιών, το δωμάτιο διανομής δύναμης, και το άμεσο μηχανοστάσιο καύσης, και το σχετικό προσωπικό είναι στην εφεδρεία, και το επιτόπιο προσωπικό εφαρμοσμένης μηχανικής έκοψε τη δύναμη στην περιοχή πυρκαγιάς.

IV. διαδικασίες εκκένωσης

Η εκκένωση είναι μια πολύ δύσκολη εργασία, έτσι πρέπει να πραγματοποιηθεί κατά τρόπο ήρεμο, ήρεμο και τακτικό. Όλοι οι υπάλληλοι καθοδηγούν τους φιλοξενουμένους τους στις περιοχές εργασίας τους, και ήρεμα και ακίνδυνα εκκενώνουν από την είσοδο πυρασφάλειας στην ασφαλή περιοχή έξω από το διαμέρισμα. Μετά από τον έλεγχο, το τοπ πρόσωπο υπεύθυνο για την περιοχή διέταξε ότι τα «119» ανησυχούν, και όλα τα μέλη προσωπικού πήγαν στο κράτος εκκένωσης έκτακτης ανάγκης. Ένα μέλος του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης πήγε έξω από το διαμέρισμα να συναντήσει το πυροσβεστικό όχημα της πυροσβεστικής δημόσια ασφαλείας. Οι φρουρές ασφάλειας άνοιξαν τις εξόδους εκκένωσης και τις εφάρμοσαν σύμφωνα με το σχέδιο εκκένωσης.

 

2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang2019 άσκηση προσβολής του πυρός τεχνολογίας Zhongkang

Χρόνος μπαρ : 2019-06-14 10:27:31 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
DONGGUAN ZHONGKANG ELECTRONICS CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Amy

Τηλ.:: 86-188-9857-0481

Φαξ: 86-769-8798-6687

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)