Αρχική Σελίδα Νέα

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων το 2019, «ο ίδιος ηλεκτρονόμος βαρκών»

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μαγνητικός μετασχηματιστής Ethernet για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μαγνητικός μετασχηματιστής Ethernet για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι πολύ ευτυχής να εργαστώ με τους για δύο έτη, άριστο προϊόν, άριστη ομάδα, το ποσοστό αποτυχίας προϊόντων είναι πολύ χαμηλή, ακριβής παράδοση, που κερδίζει μας μεγάλο μέρος του κόστους μεταπώλησης, ήλπισε δύο επιχειρήσεις ότι μας θα είναι σε θέση αργότερα να συνεχίσουν να συνεργάζονται.

—— Ο κ. William K. Chui

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία! πραγματικά ενισχυμένος μας πολύς, το δείγμα είναι τέλειος!

—— Μωάμεθ Ahmed

Αυτό είναι την πρώτη φορά εργαστήκαμε μαζί, αλλά σκέφτομαι το προϊόν σας είναι πολύ καλό, ελπίζω να επισκεφτώ το εργοστάσιό σας σύντομα!

—— Ο κ. Kalva Krishna

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων το 2019, «ο ίδιος ηλεκτρονόμος βαρκών»

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων το 2019, «ο ίδιος ηλεκτρονόμος βαρκών»
Το φεστιβάλ βαρκών δράκων, συχνά γνωστό ως φεστιβάλ Tuen NG ή φεστιβάλ Duan Wu, είναι ένα φεστιβάλ παραδοσιακού κινέζικου που γίνεται την πέμπτη ημέρα του πέμπτου μήνα του κινεζικού ημερολογίου. Είναι επίσης γνωστό ως διπλό πέμπτο. [παραπομπή που απαιτείται] έχει γιορταστεί από τότε, με τους διάφορους τρόπους, σε άλλα μέρη της ανατολικής Ασίας επίσης, κυρίως Κορέα. 
Η ακριβής προέλευση Duan Wu είναι ασαφής, αλλά μια παραδοσιακή άποψη υποστηρίζει ότι το φεστιβάλ ο κινεζικός ποιητής Qu Yuan της να πολεμήσει κρατικής περιόδου. Εδιάπραξε αυτοκτονία με το πνίξιμο σε έναν ποταμό επειδή αποστράφηκε από τη δωροδοκία της κυβέρνησης Chu. Οι τοπικοί άνθρωποι, που ξέρουν τον για να είναι καλό άτομο, αποφάσισαν να ρίξουν τα τρόφιμα στον ποταμό για να ταΐσουν τα ψάρια για να τους αποτρέψουν από την κατανάλωση του σώματος Qu. Κάθισαν επίσης στις βάρκες δράκων, και προσπάθησαν να φοβίσουν τα ψάρια μακριά από το βροντώντας ήχο των τυμπάνων στη βάρκα και το άγριο κοίταγμα δράκος-επικεφαλής στο μέτωπο της βάρκας. 

Στους πρώτους χρόνους της κινεζικής Δημοκρατίας, Duan Wu γιορτάστηκε επίσης ως «ημέρα των ποιητών», λόγω της θέσης Qu Yuan ως πρώτος ποιητής της Κίνας της προσωπικής φήμης. 
Σήμερα, οι άνθρωποι τρώνε το zongzi (τα τρόφιμα σκόπευαν αρχικά να ταΐσουν τα ψάρια) και τις βάρκες δράκων φυλών στη μνήμη του δραματικού θανάτου Qu. 

 

Χρόνος μπαρ : 2019-06-04 15:37:16 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
DONGGUAN ZHONGKANG ELECTRONICS CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Amy

Τηλ.:: 86-188-9857-0481

Φαξ: 86-769-8798-6687

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)